make a wish

nonni oon käyny ottamassa rustoon korviksen ja ostanu topin ja hameen. tänää kävin pallomyllyssä santun kaa ja eilen kattelemassa jokerit-lukko ottelua, vaikka vihaan jokereita, ilmaisliput kuitenkin. mommo&mofa käväisi meillä illalla kakkukahvilla ja toi mulle uv-suojan kameraan ja 100e. säästän niin kauan ku voin, en tiie miten kauaa kestän olla ostamatta. kadotin koulun bussikortin, kävin salilla amandan kanssa ja oli ihana päästä puhuu hänen kanssaan! :) huomenna alkaa koulu ja kaks koetta heti tällä viikolla. sitäpaitsi pitäisi hakee lukioihin... mitä mä teen? :D ruotsin kruunuprinsessa victoria sai lapsen joka nimetään nimellä estell. mun mielestä se ei ole tarpeeks kiva nimi, mutta kaikilla saa olla omat mielipiteensä. mitä mieltä siellä ootte? 

ja hei whohooo, teitä on 100, kiitos siitä =) erikoispostaus ideoita tämän kunniaksi? 

9 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Hmmmm, no laukun sisältö on aina kiva. Sit ois tietty meikkipostauski missä esittelisit kaik meikkis jaaja semmosia.. Ooot muuten Hirrrvveeen nätti!

emilia kirjoitti...

heidi: voii kiitos tuhannesti ja kiitos mielipiteestäsi. meikit on aika perus ja laukku kans, mutta harkitsen molempia! :)

/ida kirjoitti...

sun blogi on ihana emppu :) ja toi hame on iihana <3 ja no tietty säki !

emilia kirjoitti...

ida: voikiitoskiitos itse olet! :)

Anonyymi kirjoitti...

Tarina sust ja santust olis kiva (:

Anonyymi kirjoitti...

Oiii toi hame on aivan ihanaa!!! Ja se sopii sulle tosi hyvin :)) ja munki mielest tarina sust ja santust ois tosi kiva kuulla !! ;)

emilia kirjoitti...

anonyymi 1&2: ei se oo mikää kummonen, joten en tee siitä mitään postausta. voin sen sijaan tehä uuden kysy poikaystävältä postauksen? :)

Anonyymi kirjoitti...

Joo tee! :) mutt voit sä va sanoo ett miten ja miten vanhoi te olitte ku te tapasitte jos se ei oo liiian yksityistä :)

Krista kirjoitti...

olis tosi kiva jos tekisit niinku kysymyspostauksen, mut sit vastaisit niihin niinku videomuodossa (;