TOP 5

A SKY FULL OF LIGHTERS

askyfulloflighter
Tässä blogissa kirjottelee Maria joka kirjottelee omasta elämästään todella kiinnostavasti ja kuvat on aina kivan laatuisia ja kivoja. Tykkään katella kuvia usein ja kauan. Tekstiä on sopivasti ja sitä on mukava lueskella huonoinakin päivinä! Tsemppiä! :-)

CLOUDBUSTED

cloudbusted
19 vuotias Maria on todellinen inspiraatio lähde mulle! Aivan mahtava tyyli ja kuvat on aika otettu kivoissa paikoissa ja nätit maisemat. Marian tyyli on omanlainen ja rohkee! Hänellä on makua ja ihanat hiukset. Mahtavat ideat sisustukseen, tyyliin ja paljoon muuhun löydät täältä! :) tsemppiä!!!

COMMECICOMMECA

commecicommeca
Emilian blogissa kaikki kuvat ovat aina jotenkin tekstiin liittyvää ja hienoja. Ihanalla kirjotus tyylillä eri asioista kun arkipäivistä Emilia saa kaikille hymyn suulle, varsinki mulle. Olen ikävöinyt kaikkia aikoja hänen kanssaan ja tuntuu kun blogia lukee että olen hänen kanssaan. Hän on aivan ihana ihminen ja upee tyylitaju! :) Tsemiiii

DONT RUSH THINGS

dontrushthings
Aurora kirjottelee tosi kivoja postauksia ja niitä on mukava lukee. Hänellä on ihanat vaatteet ja Auroran elämä vaikuttaa aina kivalta. Auroran blogista löytyy kivoja kuvia, ei pelkästään arkipäivältä tai itsestään, vaan oikeasti kivoja maisemakuvia ja reissu kuvia. Todellakin kiva, raikas, eikä millään tavalla epäselvä! :-) Tsemii!

ELLI HEART LIFE

elliheartlife
Täältä blogista löytyy kaunis, hyvän tyylinen ja reipas tyttö jolla on mahtavat kuvat ja osaa kuvata. Kuvia on paljon ja tekstiä kirjotettu mukavasti, niin ettei ikinä tylsisty. Ellillä on aivan ihanat hiukset ja hymy! :) Blogissa on paljon arkipäivä juttuja, mutta ei tylsistäviä vaan elämään piristävää. Tsemppii sulle :)

HELLO THERE

hellothere
Hello there kirjoittaja on aivan iki ihana pinja jonka blogissa on aivan upeet kuvat ja hän on myös mielestäni taiteellinen persoona jolla on silmää kauniiseen. Ulkoasu on tosi kiva ja on kiva alkaa lukea postauksia jo ulkoasun perusteella. Vaatteet ovat upeet ja koko Pinja on ihana! Tsemppii sulle! :---)

Kiitos osallistuneille ja päätös oli vaikea... Kiitos kuitenkin kaikille ja onnea! :-) Niin ja mun oma uus blogi on sitten tässä emiliakarolina

8 kommenttia:

Suvi kirjoitti...

Saisko noille blogeille linkkejä?:-)
Vai oonko niin sokee etten nää mistä saa ne :d

Emma kirjoitti...

Paina noit blogejen nimiä nii pääset niiden sivuille ;)) mullaki kesti kyl hetken :DD

Emilia kirjoitti...

merci emppu ! <3

emilia kirjoitti...

siis blogien otsikoita painamalla :)

elli kirjoitti...

taack tack!! :)

Pinja kirjoitti...

oiii ihana päivän piristys! kiitos paljon :-)

Suvi kirjoitti...

Aijjaa oho xd ja kiitti (;

sofia kirjoitti...

hei,sää oot ollu mun entisen blogin lukija joten aattelin ilmottaa sulle mun uuden blogin jos kiinnostaa alkaa sitä seuraileen:)

www.sofiaheartyou.blogspot

hyvää kevättä ja kiitän vielä jos oot liittyiny mun uuempaan blogiin :)